Златно јаболко: Учество на меѓународна изложба за мебел во Кина (Гуангжу).

51-ва Кина (Гуангжу)Меѓународна изложба на мебелсе одржа во изложбената сала на саемот на кантонот Гуангжу Пажу!Основан во 1998 година, Кинескиот меѓународен саем за мебел, познат како CIFF, се одржува полугодишно во Гуангжу, март и Шангај, септември.Со успешното искуство од изминатите 50 сесии, CIFF е добро прифатен како метеоролошки очила на кинеската индустрија за мебел, Центар за набавка на мебел во Азија и платформа бр.1 за светска класа.

Компанијата за производство на мебел Golden Apple ќе учествува на 51. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ во Кина (ГУАНЏОУ).Се фокусираме на метален мебел - трпезариски столчиња, шанк столици и маси и кабинети за складирање за домашни и комерцијални апликации.Ако барате добавувачи настолици и маси, внатрешен и надворешен мебел и кабинети за мебел за дома, не смеете да го пропуштите нашиот штанд.

https://www.goldapplefurniture.com/stackable-modern-chairs-with-metal-legs-ga2901sc-45stw-product/
https://www.goldapplefurniture.com/industrial-swivel-bar-stool-manufacturer-ga402c-75stw-product/
https://www.goldapplefurniture.com/leather-modern-armchair-upholstered-lounge-chair-with-armrest-ga1701ac-45stp-product/

Сè уште ќе ги прикажуваме најпродаваните трпезариски столови и бар, мебел на отворено и комплети за маси.Дополнително, таму ќе ги имаме нашите нови производи - серија на кабинети за складирање.Ова е нов стилсерија на виткање кабинет, кој може да се користи во дневна, цврста соба, трпезарија и канцеларија.Модерен стил, лесен за користење, пакување со мал волумен, многу удобна испорака итн. Тие функции ќе ви ги осветлат очите.

Искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд и со нетрпение очекуваме да се сретнеме на изложбата.Нашата фабрика се наоѓа во округот Панју, Гуангжу, во истиот град како и изложбената локација.Ви посакуваме одлично да ја посетите нашата фабрика и да дознаете повеќе за процесот на производство на нашите столици, шанк столици, маси и кабинети.Проверете ја нашата веб-страница за да дознаете повеќе за нашата фабрика и нашите производи.Оставете порака и ние ќе ви го споделиме најновиот каталог.Ако има приспособени барања, ние исто така прифаќаме прилагодување за да одговориме на различни потреби.

https://www.goldapplefurniture.com/storage-cabinets/
https://www.goldapplefurniture.com/floor-standing-modern-sideboard-storage-cabinet-manufacturer-go-a6035-product/

Приложете:

Штанд бр. на GOLD APPLE FURNITURE INDUSTRIAL CO.,LTD.:9.3G05

Датум:8-ми март - 21-ви март

Локација:Гуангжу, Кина

Веб-страница: www.goldapplefurniture.com

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШИОТ ШТАНР!

https://www.goldapplefurniture.com/metal-chairs/

Време на објавување: 24 февруари 2023 година