Преглед на меѓународна изложба на мебел CIFF

18-21 март 2023 година

51-ва меѓународна изложба на мебел (Гуангжу), кој траеше 4 дена, заврши успешно.

Четири дена поминаа набрзина, благодарам на сите што го посетија нашиот штанд на изложбата за вниманието кон нашата компанија и производите.

Дозволете ми да ви ги покажам нашите производи изложени на изложбата.

https://www.goldapplefurniture.com/products/

Серијата од 2002 годинае најпопуларниот производ.Имаме иста серија на трпезариски столчиња, фотелја, шанк столче и маса.Достапен во метален челик и иверица, метален челик и цврсто дрво, метален челик и тапациран.Силна метална рамка која ја сакаат посетителите.

https://www.goldapplefurniture.com/metal-leg-dining-chair-with-veneer-seat-and-back-ga2002c-45stw-product/

Класичната серија од 1701 годинавклучува трпезариски столчиња, шанк столици и фотелји, како и соодветни маси.Класичниот стил ги прави сите да не можат да одолеат на фотографирање и прашување детали.

Стилската серија 2901е едноставен и убав, погоден за комерцијална и домашна употреба.Има соодветна трпезариска столица, фотелја, шанк столче и маса.

GA801C серии на отворено, надворешно челично столче, надворешна метална фотелја, надворешна метална столица за шипка и надворешна метална маса.Сите се изработени од железен материјал, поцинкувани и испрскани.Достапен во различни бои.

https://www.goldapplefurniture.com/classic-metal-legs-dining-chair-with-wood-seat-ga1701c-45stw-2-product/
https://www.goldapplefurniture.com/contemporary-dining-chairs-metal-cafe-chairs-wholesale-ga2901bc-45stw-product/
https://www.goldapplefurniture.com/galvanized-finish-outdoor-outdoor-seating-dining-chair-ga801c-45st-product/

Нов производ кој мора да се спомене -серија на виткање кабинет.

Станува збор за модерен метален ормар со 2 врати, изработен од метален челичен материјал.Цврст метален панел со метална мрежеста врата која обезбедува акцентен кабинет во индустриски стил.Има и метални и стаклени кабинети со 2 врати кои ги сакаат посетителите.

Тоа е метален ормар на подот кој има предни ногарки од метална цевка.Исто така, тоа е мобилен модерен кабинет кој опремува тркалца во задните ногарки.Удобно е да се движите од едно до друго место.

Најважната точка е преклоплива.Ова е нов тренд затоа што витканиот кабинет нема потреба од комплицирано склопување и лесен за употреба.

https://www.goldapplefurniture.com/storage-cabinets/
https://www.goldapplefurniture.com/modern-sideboard-metal-steel-folding-storage-cabinet-product/
https://www.goldapplefurniture.com/storage-cabinets/
https://www.goldapplefurniture.com/modern-sideboard-metal-steel-folding-storage-cabinet-product/

Како што знаеме, кабинетот е голем и за да се сруши целиот дел за испорака и склопување е потребно долго време.Значи виткање кабинет ќе биде нов тренд во метални кабинети за складирање.

Проверете ја нашата веб-страница за да дознаете повеќе за нашите стандардни комплети за седење и маси и новиот кабинет за складирање.


Време на објавување: Мар-27-2023